3 saveznika za savršen izgled u trapericama

Razlog nije taj što dok smo na dijeti, od čokolade gubimo kilograme, već činjenica kako mala dnevna doza ove slatke namirnice smanjuje želju za slatkišima, pa nam pomaže da ostanemo dosljedni. Čokolada međutim nije jedina namirnica koja nam može pomoći da uđemo u “mršave” traperice koje krijemo u ormaru. Saznajte koje nam tri namirnice pomažu kod mršavljenja.
traperice izgled

Jabuka

Sezona jabuka je u punom jeku i zato iskoristite ove fine i zdrave plodove koji mogu utole glad. Istraživanje je potvrdilo kako će vas jedna jabuka prije laganog obroka dulje držati sitima i zadovoljnim. Razlog je taj što je ovo voće prepuno vode, ali i sadrži vlakna koja su sama po sebi sporo probavljiva.

Ljuta hrana

Ako nemate običaj jesti ljutu hranu vrijeme je da malo zaljutite ručak ili večeru. Osim što nas tjera da sporije jedemo i više žvačemo, ljuta hrana ubrzava metabolizam.

Čia sjemenke

Miranda Kerr je među prvim zvijezdama potvrdila kako njen dijetalni napitak obvezno sadrži čia sjemenke. Ove sjemenke sadrže nevjerojatne količine omega-3 masnih kiselina pa su usko povezane s gubitkom tjelesne težine. Ubrzavaju apsorpciju i razgradnju masnoća i daju dugotrajan osjećaj sitosti. Ubacite sjemenke u jogurt ili ih jedite uz doručak.
Izvor:zadovoljna