6 zanimljivih načina da smršate bez držanja dijete

Mnogi od nas želimo da smršamo bar nekoliko kilograma, ali nam je teško održavati dijete i redovno vežbati svaki dan, što zbog nedostatka motivacije, što zbog brzog ritma života koji nam ostavlja malo slobodnog vremena.
zena kupovina
Po statistikama, u velikom broju zemalja je preko 50% populacije teže nego što bi trebalo da bude!

Evo nekoliko zanimljivih načina da izgubite što više kalorija. Garantujemo da će prijati svakome!

1. Šoping!

Koja ne voli da kupuje? Što više se šetate i razgledate stvari u raznim radnjama, to više ćete kalorija potrošiti. Razmislite, kada ste bili toliko motivisani da pređete koju je god kilometražu potrebno da pređete, a da dođete do stvari koju smatrate da vam je neophodna? Plus, tokom šopinga uopšte nećete imati osećaj da vežbate i gubite kalorije!

2. Igra sa ljubimcem

Igrajte se sa vašim psom! Budite aktivni, trčite zajedno, vijajte se. Psi su veoma aktivne životinje i uživaju u detinjim igrama. Oni će vas zbog ovoga obožavati, a i vi ćete pri tome sagoreti veliki broj kalorija.

3. Seks
Seks je svakako najzabavnija fizička aktivnost, a pored toga pomaže vam i da trošite kalorije! Uz seks sigurno nećete osetiti zamor ili želju da usred akta prestanete da ga upražnjavate zato što je suviše težak! Vođenjem ljubavi samo 20 minuta nedeljno, tokom godine utrošićete preko 7500 kalorija! ProSize tablete za muškarce mogu da pomognu svakom muškarcu da odnos traje mnogo duže nego što je prethodno trajao!

4. Igrajte Nintendo Wii

Igrom ove zanimljive konzole, čije sportske igrice zahtevaju i fizičku aktivnost, je veoma zanimljiv način da skidate višak kilograma. Organizujte takmičenje u Wii tenisu sa svojim društvom, ili u kuglanju pobedite svoju dragu osobu!

5. Uređivanje kuće

Sve one sitne popravke, prepravke, spremanja i razmeštaje koje mesecima odlažete, uradite sada! Tokom uređivanja kuće ćete ne samo potrošiti veliki broj kalorija, već ćete se i osećati mnogo lepše u sređenijem stanu!

6. Plešite!

Samo plešite! Ples je zabavna aktivnost tokom koje trošite veliki broj kalorija. Ukoliko vas je sramota da plešete pred drugim ljudima tokom izlaska, bar vas u privatnosti vašeg doma niko neće čudno gledati ili osuđivati.

Ovo su samo neki od načina da kroz nekoliko meseci skinete određeni broj kilograma, bez klasičnih dijeta i smanjenja unosa kalorija. Uživajte, i posle par meseci javite nam svoje rezultate. 🙂