Brza dijeta s narančama – smršavite do 3 kg u 3 dana

Trodnevna dijeta s narančama već je odavno osvojila tržište, ali sad se pojavila i skraćena trodnevna varijanta kojom se u tom kratkom roku može izgubiti i dva do tri kilograma. Ova dijeta se ne smije držati češće od dva puta mjesečno, u razmaku od najmanje dva tjedna.
dijeta sa narancama
Prvi dan doručkujte parče bijelog kruha, naranču i 100g pahuljica. Za ručak uz dva parčeta kruha ide komadić lososa s limunovim sokom i zelenom salatom, a kao desert će poslužiti jedna naranča, žličica meda i čaša jogurta.
Za večeru popecite 150 g džigerice s par šampinjona, pojedite šaku bobičastog voća s jogurtom i jednu naranču.
Drugi dan, doručak, komad kruha s malo maslaca na sebi, kuhano jaje i 100 ml soka od naranče, dok će za ručak biti malo kuhanog graška, salata, kruh s putrom i jedna naranča.

Večera vam donosi malo suhog mesa, pire krumpir i dinstanu mrkvu i tikvice, uz to ide i čaša jogurta, 100 g svježeg ananasa i naranča.

Doručak trećeg dana je malo obilniji, pa pojedite dva kriške kruha s putrom, dva komadića sira i komad dinje, dok ćete za ručak pripremiti riža s govedinom, salatu od cikle, zelja i mrkve uz jednu naranču.
Večerajte kuhanu piletinu s paprikom, kuhani brokula, prokulica i naranču.
Izvor:meteoportal