Dijeta sa sirom za zdravo mršavljenje

Želite da izgubiti težinu, a ne podnosite ni jednu dijetu s gladovanjem? Probajte dijetu sa sirom s kojom možete lako oslabiti i što je najvaznije – bez osjećaja gladi. Sustina sirne dijete je sir sa malim sadržajem masnoće i kefir, namirnice koje doprinose brzom sagorijevanju masti i blokiraju njen nastanak.
Front view of cottage cheese and fruit
Tijekom dijete uvijek cete imati osjećaj sitosti. Dijeta sa sirom je jedna od štedljivih i korisnih za organizam. U stvari, pored gubitka težine, ova dijeta moze biti dobra za čišćenje organizma od toksina.

Držati dijetu sa sirom možete, ali ne duže od 10 dana. Idealna varijanta 5-7 dana, za koje možete izgubiti od 3 do 5 kilograma. Vazno je da ne kršite pravila ove dijete: ne uzimate slatkise, kolace i druge zabranjene namirnice, inace rezultat dijete biće ravan nuli.
Odaberite svoju varijantu dijete sa sirom.

Prva varijanta dijete sa sirom

Tijekom dana trebalo bi da pojedete 400 gr sitnog sira s niskim sadržajem masnoće i popiti 1,5 litar nemasnog kefira. Podijeliti hranu na 4-5 jednakih porcija. Pijte dosta vode ili biljnih čajeva. Pred spavanje popijte času kefira.

Druga varijanta dijete sa sirom

5 puta dnevno pojedite po 60 gr nemasnog sitnog sira i pijte po 1 solju nemasnog mlijeka.

Treća varijanta dijete sa sirom

Tijekom dana pojedite 500 gr sitnog sira,2 komada voca (sem banana), piti vodu i zeleni čaj.

Četvrta varijanta dijete sa sirom

U toku dana pojesti 500 gr nemasnog sitnog sira i 2 case kefira u koji možete dodati po saku mekinja.