Grejp za topljenje kilograma i mršavljenje

Grejp sadrži sastojke koji smanjuju razinu inzulina u krvi i potiču mršavljenje. Veliki postotak vode u njemu, potiče nas da unosimo više tekućine, a to ubrzava metabolizam.
grejp mrsavljenje
GREJP nam pomaže da oslabimo, čak iako nismo na dijeti, tvrde japanski znanstvenici. Njihovo istraživanje pokazalo je da su ispitanici, koji su uz svaki obrok pojeli i polovicu ove voćke, gubili 1,65 kg mjesečno. Oni koji su tri puta dnevno pili čašu soka od grejpa, za isti period su mršavjeli manje od 1,5 kg.

Sadrži sastojke koji smanjuju razinu inzulina u krvi i potiču mršavljenje. Veliki postotak vode u njemu, kao i u drugim agrumima, potiče nas da unosimo više tekućine, a to ubrzava metabolizam i opskrbljuje nas energijom.

Recept je jednostavan, uz svaki obrok pojedite pola grejpa ili popijte 2,5 dl soka. Ali zaboravite na namirnice sa složenim ugljikohidratima, kao što su kukuruz, krumpir i tjestenine. Jelovnik obogatite povrćem, koje možete pripremati na maslacu, kao što su crveni luk, brokula, mrkva … I kilogrami će se početi topiti.