Jednostavan način detoksikacije jetre

Jetra u našem organizmu ima ulogu fabrike krvi. Ona sudjeluje u procesu obnavljanja krvi. Također pomaže jačanju i stimulaciji probave u organizmu. Jetra obavlja još jednu važnu funkciju: ona čisti krv i eliminira sve toksine i nečistoće iz nje. Otuda je jasno da je čista jetra – zdravlje, vitalnost, energija, lijep izgled i dobro raspoloženje.
maslinovo ulje i limun
Najbolje sredstvo za prevenciju zdravlja jetre je svakodnevno čišćenje jetre. Moram reći da ovaj jednostavni postupak zahtijeva samo nekoliko minuta vašeg vremena.

Da bi ste to učinili treba:

Svako jutro na prazan stomak popiti žlicu žlicu maslinovog ulja pomiješanog sa žlicom limunovog soka. To je to!

Vodite računa o svojoj voljenoj jetri, odvojite za nju nekoliko minuta svog vremena i ona će vam uzvratiti savršenim radom.

Maslinovo ulje kao niti jedan drugi proizvod pomaže otvaranju kanala jetre i žučnog mjehura. Žuč je aktivan sudionik u procesu probave koji ubrzava rad vaših crijeva. Isti učinak na probavu imaju limun i brusnica.

Korisne osobine limuna su dobro poznate svima. Prvo, limun je izvanredan izvor vitamina C. Drugo, on učinkovito čisti krvne žile od naslaga kolesterola. I kao što je gore navedeno – doprinosi čišćenju jetre.

Maslinovo ulje čuvajte na sobnoj temperaturi. Možete iu hladnjaku, ali na niskim temperaturama ono postaje mutno. Međutim, ovo nema nikakav utjecaj na njegove osobine.

Ovo je jednostavna i učinkovita prevencija zdravlja vaš jetre.

Svako jutro pomiješajte 1 žlicu maslinovog ulja s 1 žlicom soka od limuna. Popijte ovu mješavinu na prazan želudac. Nakon toga možete uživati ​​u doručku.
Ovaj “koktel” možete pripremati cijeli život, jer su oba sastojka obične životne namirnice.

Mješavina limuna i maslinovog ulja podstiće razlaganje kamenaca kako u žučnoj kesi tako i u bubrezima.

Poslije mjesec dana osjetit ćete promjene. Vaš izgled će se poboljšati, nestaće tamne krugovi ispod očiju, ten će postati svjež a izgled pomlađen. Crijeva ce raditi kao sat, zaboravit ćete na zatvor i probleme s probavom. Osjećat ćete se zdravo s puno pozitivne energije.
Izvor:uspesnazena