Jednostavna dijeta za poslovne žene

Ukoliko vam bar trećina dana prođe u sjedenju za računalom, uz neku brzu hranu i grickalice, velika je vjerojatnost da za kratko vrijeme dobijete problem s kilogramima.
poslovne zene dijeta
Dovoljno je da tjedan dana planirate i kontrolirati prehranu i vidjet ćete rezultate, a to će vas potaknuti da nastavite na ovaj način regulirati prehranu.

Doručak jednostavno ne smijete perskačete, a dan možete započeti na primjer s jednim tostom na kojem je malo svježeg sira s rajčicom ili sa 30 grama pahuljica s mlijekom ili jogurtom.

Jednako dobar izbor je tost s malo maslaca, kuhano jaje i pola čaše soka od naranče. Preporuča se i banana sendvič koji se parvi od dvije kriške kruha, žličice meda, komadića banane i mlao svježeg sira. Svaki ovakav doručak ima 250 kalorija.

Ručak je jednako važan obrok, pa je dobar prijedlog 200 grama krumpira, porcija salate, dvije kriške sira i čaša nemasnog jogurta – prva varijanta. Druga kombinacija bi mogla biti sendvič od 50 grama piletine, kiseli krastvac ili 250 grama tvrdog sira i lajt majonezu, a može i 75 grama svježeg sira i jedan bijeli luk. Uz ovo pojedite veliku salatu. Ručak također ima 205 kalorija.

Večeru pojedite ranije, a odaberite nešto od sljedećeg: 75 grama testetine s umakom ili 75 grama rajčice, a može i 100 grama kuhane piletine. Druga mogućnost je 150 grama pečene puretine ili piletine s 75 grama pomfrita ili 125 grama kuhanog krumpira. Treći prijedlog je velika porcija salate uz kuhano meso s rižom. Ovakva večera ima 400 kalorija.

Svaki od ovih obroka se priprema brzo i jednostavno, tako da ne zahtijeva mnogo vremena u kuhinji.
Izvor:metro