Tri plesa koja uspješno tope kilograme

Ples je odličan saveznik lijepog i zategnutog tijela. Osim toga što je zabavan i nikada dosadan, on savršeno oblikuje tijelo, povećava kondiciju i dovodi do brzog gubitka kilograma, baš na onim mjestima na kojima vam je to potrebno. Ukoliko vam je dosta jednoličnog tračanja ili dosadnih vježbi u teretani, okušajte su jednom od ova tri plesa. Nećete zažaliti a rezultati će, ukoliko budete uporni, vrlo brzo biti vidljivi.
trbusni ples

Zumba

Zumba predstavlja kombinaciju dinamičnih kreacija i elemenata latinoameričkih plesova, što ovaj oblik vježbanja čini posebno zabavnim. Jedan intenzivan sat zumbe pomaže u trošenju čak 600-800 kalorija. Najbolje od svega je to što ćete se na treningu toliko dobro zabavljati da ćete zaboraviti da ste tu kako biste smršavjeli ili oblikovali tijelo.

Trbušni ples

Trbušni ples je jedan od najstarijih i najpopularnijih plesova. Ovaj ples mogu plesati sve žene, bez obzira na građu tijela i na godine. On omogućuje veliku slobodu i kreativnost, a senzualni pokreti mnogim ženama pomažu i kod izgradnje samopouzdanja.

Latinoamerički plesovi

Vjerojatno najpopularniji, latinoamerički plesovi idealni su kako za gubitak kilograma, tako i za postizanje kondicije i oblikovanje cijelog tijela. Ako nikada niste plesali nijedan ples ovog tipa, krajnje je vrijeme da se upišete na časove latinoameričkih plesova.
Izvor:Super Žena